Over ons

Overzicht van de inbouwtoestellen bij Miele Center Bingé

We kozen er voor ons te onderscheiden door specialisatie in 1 merk en ons met hart en ziel te engageren voor Miele omdat we overtuigd zijn van de Immer Besser visie, de kwaliteit en duurzaamheid waar Miele voor staat. Een lange termijn samenwerking met tevreden klanten is waar wij naar streven.

Klanten bij Miele Center Bingé lezen een tijdschrift

Onze waarden zijn duidelijk

We hebben een passie voor ons vak, voor Miele, maar vooral voor onze klanten. Wij staan persoonlijk en deskundig in voor advies, leveren, plaatsen en herstellen. Door onze jarenlange ervaring en de gespecialiseerde opleidingen bij Miele kunnen we storingen vlot achterhalen en efficiënt handelen, zodat onze klanten hun toestellen snel weer kunnen gebruiken.

 

Kwaliteit, service en persoonlijke benadering

Eventuele storingen hebben we dan ook vlug herkend met het Miele pc diagnose systeem. Miele Center Bingé heeft bovendien een ruime voorraad aan reserveonderdelen, wat ons in staat stelt om efficiënt te werken en ervoor te zorgen dat onze klanten hun Miele-apparaten snel opnieuw kunnen gebruiken.

 

Peter, de eigenaar en technieker van Miele Center Bingé plaatst toestellen in zijn Miele-bestelwagen om later bij klanten nieuwe Miele toestellen te leveren, plaatsen en installeren

Eigen plaatsing en service

We staan garant dat het leveren, plaatsen en aansluiten van onze kwaliteitsvolle Miele toestellen met hoogste zorg gebeurt. Na de installatie worden de werking en het onderhoud van de toestellen van A tot Z overlopen. Zo bent u voor de volle 100% klaar om uw nieuwe, duurzame toestellen optimaal en correct te gebruiken en zal u heel lang plezier beleven aan elk Miele toestel. Ontdek onze service.

Portret van de eigenaars van Miele Center Bingé, Peter Bingé en zijn echtgenote Marleen

Onze geschiedenis

1974

Antoine Bingé en zijn vrouw Ivonne Temmerman starten elektro Bingé op.

1985

Zoon Peter studeert af en werkt vanaf dan mee in de zaak.

1993

Peter en echtgenote Marleen nemen de zaak over.

2021

De winkel wordt volledig verbouwd en ingericht met de look en feel eigen aan Miele.

Beleef onze showroom

Mis het niet! Ontvang als eerste al onze kortingen, nieuwtjes en recepten.
Nieuwsbrief
Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld, in lijn met de GDPR-richtlijnen. Meer info in ons Privacybeleid.