Onze service

Peter de technieker van Miele Center Bingé plaatst een toestel in zijn Miele bestelwagen

Welkom bij Miele Center Bingé!

Onze gespecialiseerde medewerkers hebben alle kennis in huis om u te adviseren over Miele toestellen en u te helpen bij het maken van de beste keuze. We leggen de focus op kwaliteitsvolle Miele klantenservice, bij verkoop, installatie, reparatie en onderhoud van uw Miele-apparaten. We werken snel en efficiënt, zonder concessies aan kwaliteit. Bij ons koopt u hoogwaardige, duurzame en zuinige apparaten die lang meegaan. We staan altijd klaar om te helpen, zodat u zich kunt richten op het belangrijkste.

Marleen de verkoopster van Miele Center Bingé geeft op maat gemaakt advies aan een koppel

Advies op maat

Bij ons in de winkel staan Tania en Marleen klaar om u te helpen bij vragen, herstellingen of aankopen. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn zij uw vertrouwde gidsen en bieden zij vrijblijvend advies op maat. Bij ons staat de klant centraal en het bieden van een oplossing op maat is dan ook onze prioriteit. Afspraak maken.

Peter, de eigenaar en technieker van Miele Center Bingé plaatst toestellen in zijn Miele-bestelwagen om later bij klanten nieuwe Miele toestellen te leveren, plaatsen en installeren

Leveren, plaatsen en aansluiten

We staan garant dat het leveren, plaatsen en aansluiten van onze Miele toestellen met hoogste zorg gebeurt. Na de installatie worden de werking en het onderhoud van de toestellen van A tot Z overlopen.  Zo bent u voor de volle 100% klaar om uw nieuwe, duurzame toestellen optimaal en correct te gebruiken en zal u heel lang plezier beleven aan elk Miele toestel! Contacteer ons.

Portret van de medewerkers bij Miele Center Bingé (Tania, Peter en Marleen)

Vlotte Miele service na verkoop

Bij ons stopt de Miele service niet na de verkoop. Ons toegewijde team van technici, met jarenlange ervaring en de beste opleiding, biedt uitstekende ondersteuning en reparatieservices. Wij begrijpen dat storingen vervelend kunnen zijn en daarom streven we ernaar deze snel op te sporen en efficiënt op te lossen, zodat onze klanten snel weer kunnen genieten van hun toestel. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatieve nazorg, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop. Bekijk onze hersteldienst.

Formulier aanvraag herstelling

Formulier aanvraag herstelling

Voor herstellingen staan wij steeds voor onze klanten klaar. U kunt ons contacteren op het telefoonnummer 09 253 84 84, een bezoek brengen aan onze showroom of het formulier voor herstellingen invullen. Onze medewerkers helpen u graag verder en zorgen voor een snelle oplossing van het probleem.

Soort toestel
Maximum upload size: 4.1MB

Door dit aan te vinken, geef je toestemming aan Miele Center Bingé om commerciële berichten te sturen naar jouw e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld, in lijn met de GDPR-richtlijnen, die te vinden zijn op onze website, onder Privacybeleid. Je kunt deze toestemming op elk moment annuleren. Hiervoor kun je mailen naar info@binge.be en in al onze nieuwsbrieven staat onderaan een uitschrijflink.

Mis het niet! Ontvang als eerste al onze kortingen, nieuwtjes en recepten.
Nieuwsbrief
Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld, in lijn met de GDPR-richtlijnen. Meer info in ons Privacybeleid.