Bij Miele Center Bingé zetten we ons in om onze klanten de beste service te bieden, ook na de aankoop van hun Miele toestel.

Wij begrijpen dat defecten aan apparaten vervelend kunnen zijn en daarom kunt u op ons rekenen voor de nodige ondersteuning. Ons team van ervaren en professionele technici staat altijd voor u klaar om snel en efficiënt storingen op te sporen en te verhelpen. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en zorgen ervoor dat uw toestel zo snel mogelijk weer gerepareerd is. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare Miele hersteldienst en een uitstekende Miele klantenservice. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.


Formulier aanvraag herstelling

Formulier aanvraag herstelling

Voor herstellingen staan wij steeds voor onze klanten klaar. U kunt ons contacteren op het telefoonnummer 09 253 84 84, een bezoek brengen aan onze showroom of het formulier voor herstellingen invullen. Onze medewerkers helpen u graag verder en zorgen voor een snelle oplossing van het probleem.

Soort toestel
Maximum upload size: 4.1MB

Door dit aan te vinken, geef je toestemming aan Miele Center Bingé om commerciële berichten te sturen naar jouw e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld, in lijn met de GDPR-richtlijnen, die te vinden zijn op onze website, onder Privacybeleid. Je kunt deze toestemming op elk moment annuleren. Hiervoor kun je mailen naar info@binge.be en in al onze nieuwsbrieven staat onderaan een uitschrijflink.

Mis het niet! Ontvang als eerste al onze kortingen, nieuwtjes en recepten.
Nieuwsbrief
Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld, in lijn met de GDPR-richtlijnen. Meer info in ons Privacybeleid.